Popis produktu
Pizza pec BRIO HYBRID se stane ozdobou každé zahrady, venkovní kuchyně nebo terasy. Přímo u sebe na zahradě si můžete s touto pecí kdykoliv upéct pravou neapolskou pizzu již do 90 sekund.
Trouba je vyrobena z odolné nerezavějící oceli. Je primárně určena k topení plynem, ale lze v ní topit i dřevem (standardní balení neobsahuje možnost topení dřevem, je třeba dokoupit doplněk „Kit hybrid“)
Hlavní výhody
- kopule z nerezové oceli, která byla navržena tak, aby dosahovala vysokých teplot a přitom spotřebovala velmi málo dřeva
- pec Brio je speciálně navržena tak, aby pasovala do venkovní kuchyně (hloubka pouze 76 cm)
- pec se zahřeje z 0°C na 500°C za pouhých 30 minut
- pečící plocha je složeno z 3 cm silných vyjímatelných šamotových cihel, které skvěle akumulují teplo
- třívrstvá izolace z keramických vláken zajišťuje dlouhotrvající teplo uvnitř pece
- teploměr instalovaný uvnitř pece ukazuje teplotu uvnitř pece
- dvířka jsou vybavena malým okénkem pro sledování průběhu přípravy pokrmů
- hybridní pizza pece jsou primárně určeny k topení plynem. Je ale možné využít jako palivo dřevo. V tomto případě je nutné objednat doplněk „Kit hybrid“
- vyrobeno v Itálii